1 ноември 2019 година - Празникот на сите светци

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ” бр.21/98 и 18/07), 1 ноември 2019 година (петок), Празникот на сите светци е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед во Република Северна Македонија. 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->