Членови на Комисија

Членови на Комисија за лиценцирање за вршење стручна работа во дејноста социјална заштита:

  1. м-р Климентина Спасовска – претседател;
  2. м-р Ивана Двојакова;
  3. Соња Атанасова;
  4. проф. д-р Сунчица Димитријоска;
  5. проф. д-р Светлана Трбојевиќ;
  6. доц. д-р Даниел Павловски;
  7. Елка Тодорова;
  8. Валдета Вукељ и
  9. Дијана Димковска.
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }