СПРЕЧУВАЊЕ И БОРБА ПРОТИВ СЕКСИЗМОТ

Препорака CM / Rec (2019) 1

усвоенa од страна на Комитетот  на министри на Советот на Европа

27 март 2019 година

Совет на Европа

 

Rekomandimi CM/Rec(2019)1

i miratuar nga Komiteti i Ministrave të Këshillit të Evropës

27 mars 2019

Këshilli i Evropës

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }