Кампањи на Министерство за труд за труд и социјална политика

Проект за самовработување на лица со инвалидност

Знам дека можеш

Македонија вработува (видеа)

Информација за невработени лица

Информација за  невработени лица -родители на три или повеќе деца

Информација за работодавачи

Информација за работодавачи за ослободување за вработување на лице од ранливи категории на граѓани

Информација за  ослободување за вработување на невработени лица до 35 години возраст, невработени лица на возраст од 35 до 50 години и невработени лица на возраст над 50 години 

 

Изјави на лица корисиници на проектот Македонија вработува


Вработени

Никола Ристевски

Аднан Амит

Пеца Ангелова

Ванчо Јанков

Томе Ласков

 

Работодавачи

Т&А Научи Повеќе

Еуро Чист Груп 

Студио Алтернатива

Бобан Митевски, брокерска компанија

ЈТД Маркос – Радовиш

Млекара Николови Свети Николе 

Владини кампањи

 Кампања - Меѓуетнички и меѓурелигиски соживот

VIII

Документарен филм со наслов: “Пазар на труд за сите!”

VII

Измени на Законот за работните односи

VI

Деца на улица (флаер во .pdf)

VФактори кои влијаат врз условите на работа на отворено

IVКампања "Заедно да излеземе од мракот на семејното насилство"

Брошура

Тв спот

III

Кампања за борба против сиромаштија и социјалната исклученост 2010

II

Кампања против семејното насилство "Можеш и ти!"

 

 

Повеќе

I

Кампања за превенција од семејно насилсто

 

Повеќе