Состаноци на Национално координативно тело 2023

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Северна Македонија одржан на 09.03.2023 г.

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Северна Македонија одржан на 13.07.2023 г.

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Северна Македонија одржан на 02.11.2023 г.

Состаноци на Национално координативно тело 2020

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Северна Македонија одржан на 06.03.2020 година

Извештај од спроведената работилница за стратешко планирање за 2021 година, одржана на 02.10.2020 година

Состаноци на Национално координативно тело 2019

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Северна Македонија одржан на 02.04.2019 година

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Северна Македонија одржан на 26.07.2019 година

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Северна Македонија одржан на 02.12.2019 година

Состаноци на Национално координативно тело 2018

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Македонија одржан на 2.2.2018 година

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Македонија одржан на 14.5.2018 година

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Македонија одржан на 18.7.2018 година

Записник од работен состанок на членовите на Националното координативно тело за имплементација на Стратегијата за Ромите во Република Македонија одржан на 20.11.2018 година

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }