Службено лице


Согласно обврските што произлегуваат од  чл.  8  од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (Сл. весник на Република Македонија бр. 13/2006), кој почна да се применува  на  1 септември 2006 година, имателот на информации-МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА на Република Македонија, за службено лице кое ќе посредува при остварувањето на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер, го определува  АФРИМ СЕЛИМИ.

МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА
ул. „Даме Груев" број 14 
1000 Скопје

тел: 02/3106 663  
e-mail: aselimi@mtsp.gov.mk

Листа-слободен пристап до информации

Листа на информации од јавен карактер со кои располага Министерството за труд и социјална политика

Повеќе
Документи-слободен пристап до информации

Документи од областа на слободен пристап до информации од јавен карактер

Упатства

Обрасци

Годишни Извештаи за спроведување на Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер

  1. Годишен Извештај за 2021 година
  2. Годишен Извештај за 2020 година
  3. Годишен Извештај за 2019 година
  4. Годишен Извештај за 2018 година

Прашања/барања и одговори

Други корисни информации и линкови

Линк до Агенцијата за заштита на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }