Стратешки документи

Систематизација на работните места во Министерство за труд и социјална политика
Повеќе

Документи од областа на родова рамноправност и недискриминација


Документи од областа на работните односи и вработувањето

Документи од областа на социјалната заштита


Документи од областа на заштитата на децата

Стратешки документи произлезени од Декадата на Ромите

Документи од областа на внатрешната ревизија

Документи од областа на финансиите

Буџет

Јавни набавки

Полугодишни и годишни извештаи

Програма за развој на дејноста за заштита на децата

Програма за остварување на социјалната заштита

Програма за изградба, опрема и одржување на објекти за социјална заштита и домови за стари лица

Програмата за изградба, опрема и одржување на објекти за детска заштита 

Ревизорски извештај

Финансиски извештаи за реализација на планирани буџетски средства

Финансиски извештаи 

 Финансиски извештаи за 2021 година 

Финансиските извештаи за 2020 година

 Финансиски извештаи 2019

Финансиски извештаи 2018

Консолидирани завршни сметки за 2021 година на Министерството за труд и социјална политика

Консолидирани завршни сметки за 2020 година на Министерството за труд и социјална политика

Консолидирани завршни сметки за 2019 година на Министерството за труд и социјална политика

Консолидирани завршни сметки на Министерството за труд и социјална политика за 2018 година

Финансиски извештаи 2017

Консолидирани завршни сметки на Министерството за труд и социјална политика за 2017 година

Финансиски извештаи 2016

Консолидирани завршни сметки на Министерството за труд и социјална политика

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }