Објавено на: 27.10.2023

Предлог на Закон за социјални претпријатија


Објавено на 30.05.2023 

Предлог Закон за родова еднаквост


Нацрт Национална стратегија за правата на лицата со попреченост 2023 – 2030 со Акциски план 2023 – 2026


Објавено на 17.12.2021 година

Предлог на Закон за изменување и дополнување на Законот за социјалната заштита


Објавено на: 17.12.2021

Предлог на Закон за изменување и дополнување на Законот за заштита на децата


Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }