Обрасци/формулари

Список на правни субјекти кои добиле овластување за вршење на стручни работи за безбедност при работа

Повеќе

Листа на одземени дозволи за вршење стручни работи за безбедност при работа

Повеќе

Регистар на издадени уверенија за положен стручен испит за безбедност при работа (согласно член 17-у од Закон за БЗР)


Список на организатори на обуки за стручно усовршување на стручни лица за безбедност при работа (согласно член 18-б од Закон за БЗР)

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }