Државен секретар 

   Ресми Ејупи 

Име и презиме: Ресми Ејупи

Датум на раѓање: 28.03. 1984 

Адреса на живеење: Долна Бањица, Гостивар

контакт тел: 071 20 65 38

e-mail: REjupi@mtsp.gov.mk

Националност: Албанец

Оженет, татко на едно дете

 

Образование

 • Високо образование (2003-2007) - Дипломиран сообраќајен инжењер-Технички факултет, "Св. Климент Охридски"–Битола, Отсек-Патен сообраќај и транспорт
 • Средно образование(1999-2003) - УСО "Моша Пијаде"- Тетово, Собраќајен техничар
 • Основно образование (1995-1999) -О.У. "Исмаил Ќемали"-Гостивар

 

Работно искуство

 • 2008-2013  Помлад соработник за сообраќај - Општина Гостивар
 • 2013-2020  Раководител на оделение за инспекциски надзор - Општина Гостивар
 • 2015-2020  Проектант во Проектантно биро   

 

Други функции и позиции во државни институции

 • 2014-2018  Претседател а УО на ЈП "Паркинг и зеленило" - Гостивар
 • 2017-2018  Член  УО на ЈП "Комуналец" - Гостивар
 • 2017-2020  Претседател а УО на  Центар за социјални работи - Гостивар

 

Други вештини

Јазици

 • Албански
 • Македонски
 • Англиски

 

Компјутерски вештини

 •     MS Office
 •     IE
 •     AutoCAD
 •     ArchiCAD
 •     3DS Max      
 •     Sidra Intersection
 •     Vensim
 •     Java

 

Сертификати и признанија 

 • Сертификат од меѓународната конференција за безбедноста на патиштата
 • Сертификат за работа со 3DS Max Auto Desk
 • Уверение за проценител на недвижен имот  
 • Овластување са проектирање, надзор, ревизија и изведба
Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }