ПРИЈАВИ СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

1.ЦЕНТРИ ЗА СОЦИЈАЛНА РАБОТА

2. ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА  

  • 192

3.БЕСПЛАТНА МОБИЛНА СОС ЛИНИЈА

 НАЦИОНАЛЕН СОВЕТ ЗА РОДОВА РАМНОПРАВНОСТ  

КРИЗЕН ЦЕНТАР НАДЕЖ 

ЗДРУЖЕНИЕ ОЖС НА ГРАД СКОПЈЕ 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }