Советот на Европа е политичка организација, формирана во 1949 година, со цел бранење на принципите на демократијата, човековите права и владеење на правото. Во моментов, Советот на Европа брои 47 земји членки.  Министерството за труд и социјална политика учествува во работата на повеќе тела на Советот на Европа и тоа во:

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }