Правилници од Законот за безбедност и здравје при работа 

Проценка на ризик/вршење стручни работи за безбедност и здравје при работа

Минимални барања за безбедност и здравје на вработени при изложеност на одредени опасности и штетности

Останати правилници од областа на БЗР

Посебна заштита на одредена категорија на работници

Здравствени прегледи на вработени

 Стручен испит за безбедност при работа

Водење евиденција/регистри

Прекршочен платен налог

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }