БИДИ БЕЗБЕДНА

Министерството за труд и социјална политика заедно со UNDP ја креираа апликацијата “Биди безбедна”. Оваа апликација овозможува лесно и брзо пријавување на семејно насилство и нуди спас за жртвите.Информирајте се подетално како да ја користите апликацијата на следниве видеа.

МКД: https://youtu.be/kmfdgqiHnBk

АЛБ: https://youtu.be/q4D-sN4MIaY

РОМ: https://youtu.be/I0ipzIP2mYY

https://www.youtube.com/watch?v=ui6zsjHiXXw – Сара Миленковска

https://www.youtube.com/watch?v=m7i0JrM7sq0 – Кика Авеиро

Преку следните линкови може да ја спуштите апликацијата на секој паметен телефон.

Хуавеј: https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C103316455locale=en_US&source=appshare&subsource=C103316455

Андроид: https://play.google.com/store/apps/details?id=budi.sigurna.mk&hl=en_US 

Apple: https://apps.apple.com/us/app/%D0%B1%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0/id1536775532#?platform=iphone


Биди безбедна

Bëhu e sigurt

Mlo sigurna 

 

Биди безбедна

Bëhu e sigurt

Ov Arakhli

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }