МТСП: Се одложува реализацијата на проектот бањско-климатската рекреација 

Согласно мерките за спречување на ширењето и сузбивањето на корона вирус инфекцијата, Министерството за труд и социјална политика информира дека реализацијата и спроведувањето на Проектот бањско - климатска рекреација се одложува, односно нема да се реализира во одредениот термин.За повторно упатување за користење на услугата, корисниците навремено и дополнително ќе бидат известени од страна на Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Северна Македонија.

 

MPPS: Shtyhet realizimi i projektit “Rekreacion klimaterik në banjë”

Në pajtim me masat për parandalimin e përhapjes së sëmundjes së korona virusit, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se realizimi dhe zbatimi i Projektit  “Rekreacion klimaterik në banjë” shtyhet, respektivisht nuk do të realizohet në orarin e caktuar. Për udhëzimin e sërishëm për shfrytëzimin e këtij shërbimi, shfrytëzuesit me kohë dhe në mënyrë plotësuese do të informohen nga Fondi për Sigurim Pensional dhe Invalidor i Republikës së Maqedonisë së Veriut.


Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk
Кликни тука
-->
Овој веб сајт користи колачиња "Cookies", за да го подобри корисничкото искуство.

Доколку ги прифаќате условите притиснете “Се согласувам”. Повеќе инфо.

var prevDropDown = null; function dropDown(src) { if (prevDropDown != null) { prevDropDown.className = "mnuHidden"; } var id = src.id; var subMenuTable; var childID = id + '_submenu'; subMenuTable = document.getElementById(childID); subMenuTable.className = "mnuVisible"; prevDropDown = subMenuTable; }